Concepts

Kalusteet juuri sinun tilaan ja tarpeeseen

Iskulle konseptikalustaminen merkitsee asiakkaiden monipuolista palvelemista suunnittelupöydältä tuotteiden valmistukseen ja asennukseen. Yhdessä asiakkaan kanssa kehitämme tuotteita, ratkaisuja ja kokonaisuuksia, jotta he saavuttavat omat tavoitteensa. Ergonomia ja käytettävyys ovat suunnittelun kulmakiviä, joiden kautta alan paras ja nopein palvelu toteutuu käytäntöön asti.

Räätälöidyt ratkaisut ja kokonaisuudet tukevat vakiomallistoamme ja tuotekehitys tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Konseptikalustamiseen kuuluu Iskun vakiomalliston väri- ja materiaalimuutokset, omat konseptit, kuten valvomot ja räätälöitävät säilytysratkaisut, myymälä- ja työympäristökokonaisuuksien konseptointi  sekä erikoiskalusteet yksittäiskappaleina tai pieninä sarjoina. 

Räätälöityjä ratkaisuja

Investointimme tuotantoon mahdollistavat kalusteiden monipuolisen räätälöinnin asiakastarpeeseen. Tuotantomme optimisarjakoko on yksi, jonka vuoksi asiakastarpeeseen tehdyt kokonaisuudet ovat yksi vahvuutemme. Isku on räätälöinyt esimerkiksi monia erilaisia säilytinratkaisuja tukemaan työ- ja oppimisympäristöjä.

Valvomopöytä suunnitellaan aina asiakkaalle

Valvomopöydät ovat täysin räätälöitäviä ratkaisuja, jotka suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisesti kuhunkin käyttötarkoitukseen ja tilaan. Valvomopöytäkonseptissa keskitymme laadukkaisiin materiaaleihin, ergonomiaan, käyttömukavuuteen ja käyttöturvallisuuteen. Asiakkaan tilan pohjakuvaan ja tarpeeseen luoto 3D-suunnitelma tuottaa parhaan lopputuloksen.

Veikkaukselle uudet kuponkikalusteet

Veikkauksen pelien myyntipisteet saavat uuden ilmeen ja osana uudistusta toimitamme Veikkaukselle tehtaallamme Lahdessa valmistetut kuponkikalusteet. Veikkauksen kanssa solmittu sopimus on arvoltaan Iskun historian suurimpia konseptikalusteiden valmistussopimuksia.

”Myyntikalusteet ovat kiinteä ja välttämätön osa tuotteidemme näkyvyyttä. Niillä on tärkeä rooli myynninedistämisessä myyntipaikoilla ja kalusteet ovat osa toimivaa asiakaspalveluamme”, Veikkauksen konseptiasiantuntija Kirsi Autio sanoo.

Myymäläkonseptointi - Isku kalusti noin 1000 Postin toimipistettä

Tarjosimme Postille palvelukuvauksen mukaisen uusien kalusteiden suunnittelun, valmistamisen, kuljettamisen asennuspaikkakunnille, asennukset ja vanhojen kalusteiden kierrätyksen. Postin palvelupisteverkoston uudistus tähtäsi parempaan asiakaskokemukseen ja palvelujen saatavuuteen. Uusista kalusteista muodostetaan erilaisia kokonaisuuksia eri myymälöiden tarpeisiin. Kalusteet parantavat postipalvelujen hahmottamista ja sisältävät opastavia elementtejä. Postin ilme on uudistuksen myötä sama kaikissa Postin palvelupisteissä.