Digitalisaatio opetuksessa monipuolistaa oppimisympäristöjä

Oppimista tapahtuu kaiken aikaa ja kaikkialla. Sosiaalinen oppiminen on vahvistunut mobiiliteknologian ja sosiaalisen median käytön myötä. Langattomat verkot ja älylaitteet mahdollistavat yhteisössä olevan informaation muuttumisen digitaaliseksi yhteiseksi tiedoksi nopeasti ja tehokkaasti. Vallitseva käsitys oppimisesta ja pedagogiikasta edellyttää uudenlaisia työympäristöjä ja -välineitä niin opiskelijoille kuin opettajille. Isku Digital Learning Lab on yksittäisen tilan kokonaisratkaisu, joka yhdistää tilan, kalusteet ja tekniikan toimivaksi digitaalisen oppimisen työtilaksi. Lue lisää Digital Learning Lab -ratkaisuista, jotka voidaan sijoittaa joustavasti uusiin tai olemassa oleviin tiloihin.

Katso Isku easy to go digital -esite >>

 

 

Digitalisaatio opetuksessa ja Isku Digital Learning Lab

Isku elää vahvasti mukana koulun arjessa ja olemme aktiivisia toimintaympäristöjen jatkuvassa muutoksessa. Joustavien ja innovatiivisten oppimis- ja työympäristöjen kehittäminen on osa strategiaamme ja meille mieluinen tehtävä. Oppimisen ja opettamisen ympäristöt monipuolistuvat ja uudistuvat, kun erilaisia fyysisiä oppimisympäristöjä hyödynnetään tehokkaasti ja tieto- ja viestintätekniikka integroidaan niihin luovasti oppimisen tueksi.

Isku Digital Learning Lab on yksittäisen tilan kokonaisratkaisu, joka yhdistää tilan, kalusteet ja tekniikan toimivaksi, digitaalisen oppimisen työtilaksi. Digital Learning Lab voidaan sijoittaa joustavasti uusiin tai olemassa oleviin tiloihin ja hyödyntää esimerkiksi vajaakäytössä olevia käytävä- tai aulatiloja. Ratkaisu suunnitellaan aina opetusteknologia-asiantuntijan ja tilan käyttäjien yhteistyönä tilan käyttötarpeet huomioon ottaen. Suunnittelun sekä kaluste- ja laitetoimituksen lisäksi Isku Digital Learning Lab -kokonaiskonseptiin kuuluvat myös asennus ja käyttöönoton tuki tilaajan haluamassa laajuudessa.

Isku Digital Learning Lab palvelee kehittyvää opetusta. Se tarjoaa oppijoille ja opettajille toimivan, kestävän ja muuntuvan tilan, joka ei määrittele siellä tehtävää opetusta vaan tukee siellä tapahtuvaa oppimista.  

 

Palaa Learning-pääsivulle >>