Services

Palvelut

Kaikki mitä tarvitset. Samasta paikasta.

Autamme asiakkaitamme kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Määrittelemme, suunnittelemme, toteutamme ja huolehdimme, jotta sinä voit olla huoleti ja keskittyä olennaiseen. Rahoitus-, kierrätys-, asennus ja huoltopalvelumme sekä kumppanimme Niemen kanssa tehtävät muuttopalvelut pitävät huolen siitä, että saat Iskun kautta kaiken mitä tarvitset.

Kartoitus ja määrittely

Uusi yritys, uudet toimitilat, uusi luokkahuone tai nykyisen tilan uudistaminen. Onnistuneen työympäristön taustalla tulee aina olla asiakkaan tarpeet ja käyttäjälähtöisyys.

Suunnittelu

Yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöity sisustus ja sen suunnittelu luo valmiudet monipuolisten, viihtyisien ja käyttäjäystävällisten tilojen toteuttamiseen, jotka samalla edustavat yrityksen brändiä.

Toteutus

Toteutusvaiheessa määrittely- ja suunnittelutyö konkretisoituvat sisustusratkaisuksi.  Autamme kaikissa toteutuksen vaiheessa aina kalusteista, logistisista ratkaisuista ja asennuksista kalusteiden kierrätykseen sekä henkilöstön opastamiseen.

Seuranta ja ylläpito

Koska työympäristöjen tarpeet elävät jatkuvasti, niin kuljemme asiakkaidemme mukana koko ajan ja huolehdimme kaikesta. Seurannan avulla voimme auttaa kehittämään työympäristöä jatkuvasti. Ylläpidolla pidetään huolta, että kaikki toimii kuten pitääkin.