Iskun toimistokalusteiden kierrätyspalvelu RealGreen

Uusia toimistokalusteita hankittaessa tai muuton yhteydessä löytyy yleensä kalusteita, jotka eivät enää ole tarpeellisia tai käyttökelpoisia. Isku huolehtii puolestasi näiden vastuullisesta kierrättämisestä RealGreen-palvelullaan.

echo get_sub_field('image')['alt']

Kiertotalouden periaatteiden mukaisesti pyrimme maksimoimaan tuotteiden ja materiaalien käyttöä ja minimoimaan jätteen määrän. RealGreen-palvelussamme Isku yhteistyökumppaneineen noutaa tarpeettomat kalusteet ja arvioi niiden kunnon. Tarpeettomille, mutta käyttökelpoisille kalusteille etsitään uusi käyttötarkoitus. Jo parhaat päivänsä nähneet kalusteet puretaan ja osat ohjataan uudeksi raaka-aineeksi ja kierrätetään vastuullisesti.

Suunnitellaan tilojen päivitys yhdessä

Jos ajatuksenasi on päivittää toimiston kalusteita ja ilmettä uudempaan, pyydä meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Asiantuntijamme voi osallistua olemassa olevien kalusteiden inventointiin ja arvioida, mitkä kalusteet toimisivat vielä yrityksesi käytössä. Tarvittaessa myös sisustussuunnittelija voi olla mukana suunnittelemassa uutta, toimivaa toimistosisustuskokonaisuutta, joka rakentuu entisten, käyttökelpoisten toimistokalusteiden ja Iskulta hankittavien kalusteiden ympärille.

Tarjoamme palvelua Iskun asiakkaille ja kierrätämme kaiken merkkiset toimistokalusteet. Kysy lisää omalta yritysmyynnin yhteyshenkilöltäsi tai ota yhteyttä myyntiin alla olevan lomakkeen kautta.

Miksi kierrättää toimistokalusteet Iskun kautta?

Teemme kierrättämisestä sinulle helppoa. Hoidamme tarpeettomat tai käyttökelvottomat huonekalut kiertoon vaivattomasti.

RealGreen-palvelumme auttaa pitämään tilat paremmassa kunnossa. Tarpeettomat huonekalut kannattaa siirtää pois toimistolta, sillä pölyä kerätessään ne heikentävät sisäilman laatua ja heikentävät työviihtyvyyttä. Tarpeettomien huonekalujen kierrätys tuo myös kustannussäästöä, kun niille ei tarvitse järjestää vuokrattavaa varastotilaa ja tilat saadaan tuottavampaan käyttöön.

Vastuullisuutta suunnittelupöydältä valmistukseen ja kierrätykseen

Vastuullisuus on Iskun toiminnan kulmakiviä. Huomiomme ympäristönäkökulmat jo tuotteen suunnittelussa, valmistamme sen mahdollisimman ympäristöystävällisesti, ja teemme siitä helposti kierrätettävän.

Koska vastuullisuus on tekoja, haluamme tarjota kiertotalouspalvelua asiakkaillemme. Kiertotalouden periaatteiden mukaisesti saamme käytettyä luonnonvaroja tehokkaasti, kun löydämme tarpeettomille kalusteille uuden käyttötarkoituksen. Kierrätettävän jätteen ympäristökuormitus minimoidaan ja kaatopaikkajätteen määrä pidetään minimissä, kun materiaalit saavat uuden elämän toisena tuotteena.

Lue lisää Iskun vastuullisuudesta 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää