Tilasuunnittelu

Yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöity tilasuunnittelu ja toimiston sisustussuunnittelu luo valmiudet monipuolisten, viihtyisin ja käyttäjäystävällisten tilojen toteuttamiseen, jotka samalla edustavat värimaailmaltaan ja muilta elementeiltään yrityksen brändiä.

Käyttäjälähtöisellä toimiston sisustussuunnittelulla luodaan asiakkaan tarpeita vastaavat, viihtyisät ja monipuolisesti työn tekoa tukevat tilat. Toimiston sisustussuunnittelu palveluna muokkautuu pienistä yksityiskohdista kokonaisvaltaiseen tilasuunnitteluun asti.

echo get_sub_field('image')['alt']

Sisutussuunnittelu

Yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöity sisustus ja sen suunnittelu luo valmiudet monipuolisten, viihtyisien ja käyttäjäystävällisten tilojen toteuttamiseen, jotka samalla edustavat yrityksen brändiä. Vuosikymmenten kokemuksella voimme tarjota yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöityjä ja tila- ja sisustussuunnitteluratkaisuita.

Edustava ja käytännönläheinen kokonaisuus syntyy paitsi tilojen ja työntekijöiden tarpeista, niin myös visuaalisista elementeistä sekä pienistä yksityiskohdista.
Suunnitteluvaiheen jälkeen asiakkaalla on käsissään tilasuunnitelma, jota käytetään tilamuutoksen toteutukseen.

Suunnittelupalvelumme laajuuden voit valita tarpeesi ja toiveesi mukaan.

Isku Interior Oy

Suunnittelupalvelumme osa-alueita ovat esimerkiksi:

• Sisustussuunnittelu
• Kalusteiden  layout suunnittelu uusilla tai inventoiduilla kalusteilla
• Sisustussuunnittelijan konsultointi
• Konseptikalusteiden suunnittelu (räätälöidyt kalusteet)

Ota yhteyttä ja kysy lisää