CRF Health

Kohde

CRF Health on maailman johtava eCOA (electronic Clinical Outcome Assessments) -ratkaisuja tarjoava yritys biotieteen alalla. Muutto uusiin toimitiloihin tehtiin syksyllä 2013, jolloin toiminnat keskitettiin kaikki samaan kerrokseen. 

Tilat

Tiloissa sijaitsee noin 70 henkilön työpisteet, taukotila sekä erikokoisia neuvottelutiloja. Asiakas osallistui uusien toimitilojen ideointiin, jolloin sisustusarkkitehti nosti toimivuuden ja käytännöllisyyden suunnittelun lähtökohdiksi.

 

CRF_Health_180314_03

Suunnittelun lähtökohtana oli tilojen toimivuus ja käytännöllisuus.

Toteutus

Nykyiset tilat ovat avoimet ja tilavat sekä yrityksen brandmanualin mukaiset kalusteineen ja värityksineen. Taukotila sijaitsee keskeisellä paikalla kaikkien saatavilla. Avoimeen tilaan saatiin hauskaa rytmikkyyttä käyttämällä tuolien verhoilussa sinisen eri sävyjä. Samat värisävyt toistuvat muiden tilojen kalusteissa ja tekstiileissä. Taukotilasta johtaa portaat talon katolla olevaan kattopuutarhaan, jota käytetään tauko- ja juhlapaikkana tilanteen mukaan.

Iskun puolelta projektia hoitivat myyntipäällikkö Satu Saareks ja sisustusarkkitehti Mari Hietikko. Isku oli kokonaispalvelun toteuttajana, johon kuului kalustetoimituksen lisäksi myös kierrätys- ja muuttopalvelut. Muutto- ja asennuspalvelut hoituivat Iskun kumppanin Niemi Palvelut Oy:n toimesta.