Raute

Kohde

Rauten kerrosuudistuksen suunnittelu lähti käyntiin marraskuussa 2012. Sisustus suunniteltiin jokaista yksityiskohtaa myöden asiakkaalle räätälöidysti niin, että kalusteiden, lattian ja seinäpintojen materiaalit sekä sisustustuotteet puhuivat samaa, yhtenevää kieltä ja jokainen sisustuksen osa kunnioitti samaa värimaailmaa. Hieman myöhemmin suunnitelmaan lisättiin vielä wc-tilojen uudet kalusteet ja seinä- ja lattiamateriaalit.

 

Ratkaisu

Rauten sisustussuunnitelman pääväreiksi valittiin suunnittelijan ja asiakkaan yhteispäätöksestä valkoinen, harmaa ja musta. Sisustussuunnitelmassa on huomioitu myös sisustustuotteet, tehostetapetit, sisustusvalaisimet ja silkkikukat. Tällä hetkellä Rauten toimistotilojen kolme kerrosta on remontoitu ja sisustettu uudelleen. Jokaisella kerroksella on oma tehostevärinsä päävärien lisäksi. Tehostevärit on poimittu Rauten logon väreistä.

Rauten uudistetut kerrokset ovat upea, tyylikäs ja tunnelmallinen kokonaisuus, jossa jokaisella kerroksella on omat sisustukselliset erityispiirteensä.