Tietoa meistä

Isku on suomalaisen osaamisen, laadun ja teollisten innovaatioiden tekijä jo vuodesta 1928. Me haluamme, että asiakkaamme saavat nauttia korkealaatuisista huonekaluista ja samalla olemme varmoja siitä, että ne on tuotettu vastuullisesti. Iskun tehdas Lahdessa on yksi moderneimmista huonekaluteollisuuden laitoksista Euroopassa.

Arvot

Iskun toimintaa ohjaavat konsernin arvot, missio, strategia ja visio sekä kirjatut johtamisperiaatteet.

Laatu ja sertifikaatit

Isku-laatu on luotettavuutta - se tarkoittaa viimeisteltyä tuotesuunnittelua, ammattimaista käsityötaitoa, tarkasti testattuja materiaaleja sekä ympäristöystävällistä tuotantoa. Näiden toteutumisen varmistamme sertifioiduilla laatu- (ISO 9001) ja ympäristöjärjestelmillä (ISO 14001) sekä tukemalla kestävää metsätaloutta (PEFC).

Vastuullisuus

Meille Iskussa vastuullisuus on tekoja, jotka konkretisoituvat tuotteidemme koko elinkaaressa: raaka-ainevalinnoissa, suunnittelussa, tuotannossa ja valmiissa tuotteessa. Kotimainen valmistus ja lähituotanto on ollut meille tärkeää jo vuodesta 1928 alkaen.

PEFC

Iskun tuotteet valmistetaan korkealuokkaisista kotimaisista raaka-aineista, joiden valinnoissa on huomioitu tuotteen mahdollisimman pitkä elinkaari. Käyttämämme puu on peräisin kestävän kehityksen periaattein hoidetuista metsistä. Haluamme osaltamme edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta.