Movea

Kuvaus

Liikuteltavalla esitystekniikalla joustavuutta kaikkiin tiloihin. Movea helposti siirrettävä älykaluste, jossa yhdistyvät teräväpiirtokuva ja hyvälaatuinen äänentoisto. Siirrät sen hetkessä tilasta toiseen ja heijastat teräväpiirtokuvan sileään seinään tilassa kuin tilassa.

Kun tekniikka on siirrettävää, elämyksen luominen on vaivatonta. Movea tarjoaa laadukkaan elämyksen, jota perinteisesti tehdään vain kiinteillä ratkaisuilla. Perinteisen asentamisen sijaan Movea valmistetaan tehtaalla. Tämä nopeuttaa ja helpottaa rakentamista ja huoltoa.

Esite (pdf)
Tuotekortti (pdf)

 

Referenssit

Oulun ammattikorkeakouluun haluttiin muuntuvat tilat, joita ei määritä esitystekniikan sijainti

”Tilat, jotka ovat perinteisiä luokkatilaformaatteja, pystytään muokkaamaan juuri tarkoitusta vastaaviksi ilman, että tekniikka tulee vastaan. Kustannuksiltaan Movea on meidän budjettiimme sopiva eikä samalla hinnalla löydy muita vaihtoehtoja. Movea on näppärän kokoinen ja helppo liikuttaa sinne, missä ääntä ja kuvaa tarvitaan, eikä Moveasta lopu tehot kesken”, Oulun Ammattikorkeakoulun IT-palveluiden IT-asiakaspalvelupäällikkö Jori Löytynoja summaa.

Lue koko tarina >>

 

Nyt voit helposti liikuttaa luokkatilan esitystekniikan kevätjuhlaan liikuntasaliin

Enää et tarvitse kiinteää ja kallista esitystekniikkaa muutamaa juhlaa varten liikuntasaliin. Riihivalkaman kouluun hankittiin Movea, joka toimii arkikäytössä luokkatilojen opetuksen tukena ja se siirretään koulun juhlia varten liikuntasaliin.

”Hektisessä alakouluympäristössä ei ole aikaa ylimääräiselle säätämiselle, kiire vaivaa ja asiakaskunta on jokseenkin kärsimätöntä. Käytössä olevien laitteiden pitää toimia ongelmitta sekä käyttöönotto pitää olla nopeaa”, kertoo Tammelan kunnan Riihivalkaman koulun av-vastaava Johanna Saarikallio.

Lue koko tarina >>

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 700 mm
Syvyys 550 mm
Korkeus 830 mm