Exerium Active

Kuvaus

Aktiivituoli fiksumpaan istumiseen. Tuoli soveltuu kaikkiin istumatöihin ja tarjoaa niihin laajemman ergonomisen työskentelyalueen. Tuolin joustava mekanismi mahdollistaa liikkeen kaikkiin suuntiin. Kallistuksen liikelaajuus on säädettävissä portaattomasti. Aktiivituolin ja liikkeen edut: parantaa ryhtiä, kehittää syviä tukilihaksia, edesauttaa selän terveyttä ja kompensoi istumisen haittavaikutuksia.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 630 mm
Syvyys 630 mm
Korkeus 630-790 mm

Materiaalit

Verhoilussa musta nahka, alumiiniristikko

Lisätiedot

Pyörät lukkiutuvat istuttaessa. Painorajoitus: 150 kg. 

Selkävaivat ovat yleisin syy sairauspoissaoloille. Pitkäaikaisen staattisen istumisen on todettu olevan haitallista niin selälle kuin yleiselle hyvinvoinnille. Exerium Active aktiivituolilla lihastyötä tehdään lähes huomaamatta: tuolin juostava mekanismi luo hienovaraista, mutta tehokasta liikettä keskivartaloon, aktivoiden syviä tukilihaksia. Tutkimuksen mukaan jo muutaman minuutin harjoitus pitää syvät tukilihakset aktivoituneina useita tunteja harjoituksen jälkeen.

Aktiivituolin korkeus on säädettävissä niin ylös, että istuma‐asento muistuttaa puoliseisovaa asentoa. Näin selkäranka pysyy pitkänä ja välilevyihin saadaan tilaa selkävaivojen helpottamiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi. Paras ergonominen asento saadaan käyttämällä aktiivituolia korkeudeltaan säädettävän pöydän kanssa.