Flötotto

Kuvaus

Puisilla jaloilla varustetussa Flötotto Pro 6:ssa  yhdistyy laatu, design, istumamukavuus ja käyttäjän maksimaalinen liikkuvuus. Tieteellisten tutkimusten perusteella suunniteltu Pro tarjoaa aktiivista ja tehokasta istuinmukavuutta, joka todistettavasti parantaa keskittymiskykyä ja työtuloksia. Pro sopii sekä oppiympäristöihin, julkisiin tiloihin että kodin kalusteeksi. Iskun valikoimiin kuuluva Pro 6 on tuoteperheen viidestä kokovaihtoehdosta toiseksi suurin, ja laajinta ikäryhmää palveleva. Tuoteperheeseen kuuluu lisäksi useita erilaisia tuotevariaatioita, joilla tarjontaa on tarvittaessa mahdollista täydentää.

Tuotenumero: 29862

Suunnittelija: Konstantin Grcic

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 465 mm
Syvyys 495 mm
Korkeus 805 mm
Istumakorkeus 460 mm

Materiaalit

Runko: metalliputki, pyökki/laminoitu puu, muovi

Istuin: 100% polypropyleeni, liukumaton mattapinta.

Verhoilu: Istuinpehmuste, yhtenäinen verhoilulevy (SpiegelPolster), ympäriverhoiltu (VollPolster) ja verhoilupäällinen (ns. kutistekangasverhoilu).

Värit: Metallirunkoon valittavissa 6 värivaihtoehtoa ja kromi. Puinen nelipistejalka pyökkiä, puinen ristikkojalka tammea. Verhoilukankaita 6 eri väriä.

Jalkatalla: Lenkkijalkaiseen tuoliin vakiona kova talla, erikoistilauksesta huopatalla.

Huolto: Jalkatallat tarkistettava – ja tarvittaessa vaihdettava – 6 kk välein. Jalkatallat ovat tuotteen kuluva osia, eivätkä ne kuulu tuotetakuun piiriin.

Puhdistus: Puhdistukseen kädenlämpöinen vesi ja yleispesuaine. Huuhdo tuolin pinta pesun jälkeen puhtaalla vedellä. Vältä hankaavia aineita ja materiaaleja pinnan naarmuuntumisen estämiseksi.

Lisätiedot

Pron joustava istuinrakenne, pyöristetty selkänoja ja pyöreä istuin tuovat käyttäjälle täysin uudenlaista käyttömukavuutta, tukea ja liikkuvuutta. Istuimen reunojen pyöreä muotoilu mahdollistaa hyvän verenkierron, ja kapea selkänoja käsien normaalia laajemman liikeradan. Muotoilunsa ansiosta tuoli ei määrittele käyttäjän istumasuuntaa vaan tarjoaa 360° liikkumavapauden.

Ristikkojalkaiseen Pro 6:een saatavilla keinumekanismi, Pro Matic 3D. Jälkiasennettavissa oleva PRO-Matic seuraa käyttäjän painopistettä tarjoten dynaamisen istuma-asennon, käyttömukavuuden ja tuen. PRO-Matic aktivoi ja vahvistaa sekä selkä- että vatsalihaksia.