Balance Spot

Kuvaus

Patentoidun suomalaisen Balance Spot -seisontamaton kimmoisa rakenne hengittää ja ylläpitää seisomatyössä koko kehon liikettä ja hyvinvointia. 30-vuoden yhteistyö fysioterapeuttien ja lääkäreiden kanssa on muokannut lopputuloksesta pienikokoisen ja kevytrakenteisen. Se takaa käyttäjälle helpon ja nopean työkalun ergonomiseen seisomatyöskentelyyn.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 35050

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 640 mm
Syvyys 460 mm
Korkeus 30 mm

Paketissa on mukana ripustuskoukku. Maton saa kätevästi pöydän reunaan riippumaan istumisen tai siivouksen ajaksi pakkauksessa mukana olevalla koukulla. Materiaalit eivät sisällä nitriiliä (PVC). Koko: 64 x 46 cm, paksuus 3cm. Värit: tummanharmaa ja harmaa. Pinta: kestävää neulehuopaa. Alapuoli: pehmeä ja joustava vinyyli, jonka reikäkuviointi toimii hengittävänä tuuletusaukkoina ja pitää maton irrallaan lattiapinnasta. Tämä parantaa tuulettumista ja kuivumista. Soveltuu kaikkiin seisonta pisteisiin Pysyy paikallaan kitkapinnan ansiosta. Pehmeä, joustava, kevyt ja kestävä. Erinomainen lämmöneristävyys.