ILOA Bar

Kuvaus

Yksinkertainen verhoilematon ILOA Bar -tuoli, jonka istuin joko lakattua koivua tai mustaksi petsattua saarnia. Jonas Hakaniemen suunnittelemassa ILOA Bar -mallistossa yhdistyvät suomalainen design ja istumamukavuus uudella tavalla. ILOA Bar -tuolit sopivat mainiosti eri käyttöympäristöihin ja muodostavat ILOA -tuolien kanssa toimivan ja tyylikkään kokonaisuuden. ILOA Bar -tuolit ovat saatavana sekä verhoilemattomana että verhoiltuna. ILOA Bar -malliston tuolit sopivat mainiosti yhteen seisomakorkuisten pöytien ja tasojen kanssa.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 29905

Suunnittelija: Jonas Hakaniemi

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 460 mm
Syvyys 420 mm
Korkeus 650 mm
Paino 6,5 kg
Istumakorkeus 660 mm

Materiaalit ja lisätiedot

Materiaalivaihtoehdot ovat lakattu koivu ja mustaksi petsattu saarni.

Verhoiltujen mallien vakioverhoilukankaana on Fame, vakioväreinä musta (60999), harmaa (60003) ja oranssi (63016). Lisäksi on saatavana Blazer, vakioväreinä musta (CUZ08), harmaa (CUZ1J) ja oranssi (CUZ39). Saatavana myös keinonahka Stamskin Top musta 56024/00002. Fame ja muut verhoilukankaat ovat mahdollisia sovittaessa tilauskohtaisesti. Erikoisverhoilut (ei vakiokangas tai vakiokankaan muut kuin kolme vakioväriä) tilataan erikoistilauksena.

Terästangosta taivutettu jalkaosa, jonka vakio väri on RAL 7024 fine matt texture.

Käyttäjän pituus 150-200 cm. Käyttäjän paino max 120 kg.