ILOA Smile Bar

Kuvaus

ILOA Smile Barin tyylikäs, ristiselkää tukeva istuinosa auttaa istumaan ryhdikkäästi ja mukavasti. Muotoilu tuo esiin puun elävän pinnan, joka sointuu hienosti yhteen verhoilumateriaalien kanssa. ILOA Smile Bar tuolit sopivat mainiosti yhteen seisomakorkuisten pöytien ja tasojen kanssa.

Jonas Hakaniemen suunnittelemassa ILOA Bar -mallistossa yhdistyvät suomalainen design ja istumamukavuus uudella tavalla. ILOA Bar -tuolit sopivat mainiosti eri käyttöympäristöihin.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 29908

Suunnittelija: Jonas Hakaniemi

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 460 mm
Syvyys 420 mm
Korkeus 820 mm
Paino 7,7 kg
Istumakorkeus 690 mm

Materiaalit ja lisätiedot

Materiaalivaihtoehdot ovat lakattu koivu ja mustaksi petsattu saarni.

Verhoiltujen mallien vakioverhoilukankaana on Fame, vakioväreinä musta (60999), harmaa (60003) ja oranssi (63016). Lisäksi on saatavana Blazer, vakioväreinä musta (CUZ08), harmaa (CUZ1J) ja oranssi (CUZ39). Saatavana myös keinonahka Stamskin Top musta 56024/00002. Fame ja muut verhoilukankaat ovat mahdollisia sovittaessa tilauskohtaisesti. Erikoisverhoilut (ei vakiokangas tai vakiokankaan muut kuin kolme vakioväriä) tilataan erikoistilauksena.

Terästangosta taivutettu jalkaosa, jonka vakio väri on RAL 7024 fine matt texture.

Käyttäjän pituus 150-200 cm. Käyttäjän paino max 120 kg.