Isku Easy

Kuvaus

Sähköpöytä tarjoaa parhaat ergonomiset ominaisuudet, koska sitä voidaan säätää istuma‐, puoli-istuma- ja seisomatyön välillä. Työasentojen vaihtelu työtehtävien ja oman vireystilan mukaan vähentää kehon kuormitusta sekä lisää hyvinvointia ja työssä jaksamista. Isku Easy -sähköpöytä on laajalla 65 cm säätöalueella ja monipuolisilla runkovärivaihtoehdoilla varustettu 2-jalkainen sähköpöytä, joka on erittäin helppo ja nopea koota. Isku Easy T EL pöydän leveys on 120–200 cm ja kannen syvyys 60–90 cm.

Mallistossamme on myös akkukäyttöinen pyörällinen sähköpöytä. Langaton pöytä mahdollistaa työpisteen vaivattoman liikuttelun.

Saatavilla antimikrobisella kannella.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 2061

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 1200-2000 mm
Syvyys 600-900 mm
Korkeus 630–1280 mm (säätöalue 650 mm)

Lisätiedot

Runkovärit
Silver, valkoinen ja musta. Kaikki värit ovat pikatoimitusmallistossa.

Tukisarjat
120 cm kansi varustetaan kiinteällä tukisarjalla ja 140–200 cm kannet varustetaan teleskooppisarjalla.

Jalat ja pystyputket
Jalat on saatavissa kolmessa koossa: 5 (590 mm), 7 (690 mm) ja 9 (890 mm). Valitse pituus kannen syvyyden mukaan. Pystyputkiparin koodi sisältää johdotukset sekä vakio -säätöpaneelin.

Teknisiä tietoja
Yhden jalan nostokyky 80 kg Pöydän suurin sallittu tasainen kuorma: 120 kg Nostonopeus max. 38 mm/sek. Melutaso <50 dB Virrankulutus: korkeutta säädettäessä 300 W/jalka, valmiustilassa 0.1W

Säätöpanelit
Isku Easy T EL on yhteensopiva kaikkien Linak Deskline -säätöpaneleiden kanssa. Tutustu valikoimaan Linakin sivuilla: http://www.linak.fi/tuotteet/controls.aspx

Akku ja pyörät
Pöytä voidaan varustaa akulla sekä pyörillä. Pyörät kiinnitetään M8-kierteellä jalkaosiin. Pyörät ovat samat, mitä käytetään Tendon säilyttimissä. Pyörät myydään settinä, katso myyntikoodi seuraavalta sivulta. Pyöräsetti sisältää kaksi lukittavaa ja kaksi lukkiutumatonta pyörää.

Sähköpöytä luo työhyvinvointia ja ergonomiaa

Mahdollisuus monipuoliseen työasentojen vaihteluun ennaltaehkäisee niska‐, selkä‐ ja hartiasärkyjä. Pöydän monipuolisten ominaisuuksien aktiivinen käyttö
parantaa myös tutkitusti työtehoa, vireystasoa ja keskittymistä lisäten viihtyisyyttä
työpaikalla. Nämä tuovat yritykselle myös kustannussäästöjä sairauspoissaolojen
vähentyessä.

Sähköpöydän valitseminen käyttäjän mukaan

Sopivan pöydän valinta tehdään aina työtehtävän vaatiman tilan sekä käyttäjän
fyysisten ominaisuuksien mukaan. Laaja 650 mm säätöalue soveltuu hyvin sekä pitkille
että lyhyille henkilöille (yli 190 cm tai alle 170 cm). Fyysisten ominaisuuksien lisäksi
käyttötottumukset vaikuttavat pöydän säätöalueen valintaan. Yhteiskäyttöpisteissä suositellaan aina 65 cm säätöaluetta.