Isku Style T EL 1-m

Kuvaus

Isku Style T EL 1-moottorinen sähköpöytä mahdollistaa työpisteen nopean ja räätälöinnin muuttuviin tarpeisiin ja olosuhteisiin. Sähköisesti säädettävän työpöydän ääressä voi työskennellä istuen perinteisellä työtuolilla, korkeammalla tuolilla kuten satulatuolilla tai välillä seisten, jolloin pitkäaikaisesta istumisesta aiheutuvat oireet vähenevät.

Sähköpöydän käytön mahdollistama työasentojen vaihtelu vähentää tutkitusti hartioiden- ja käsien kuormitusta. Lisäksi sen on todettu lisäävän tehokkuutta, vireyttä ja keskittymiskykyä. Helposti säädettävä työpiste toimii hyvin apuna niille, joilla on niska- tai selkäsairaus sekä ennaltaehkäisevänä tekijänä kyseisten sairauksien torjunnassa.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 2059

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 1200-2000 mm
Syvyys 700-900 mm

Materiaalit

Runkovärit: silver, musta ja valkoinen

Jalat ja pystyputket
Jalkasuksen pituus: 690 mm. Pystyputket ovat suorakaiteen muotoiset, Päällimmäisen putken koko 70×50 mm ja sisemmän putken koko 60×40 cm.