KAB Seating Director

Kuvaus

Kab Seating Director D1Ci on suosituimpia valvomotuolimalleja. Se on erittäin kestävä teräsrunkoinen työtuoli, joka sopii esimerkiksi valvomo-olosuhteisiin tai muuhun aktiiviseen työympäristöön. Loistava sivuttaistuki ja ilmatäytteinen ristiseläntuki mahdollistavat työnteon myös silloin, kun selkä oireilee. Työtuoli sopii S–XL-kokoisille, 50–200-kiloisille käyttäjille. Siinä on loistava sivuttaistuki istuimessa ja selkänojassa.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 29705

Suunnittelija:

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 530 mm (alumiiniristikko 700 mm)
Syvyys 700 mm, istumasyvyys 490 mm
Korkeus Selkänojan korkeus 660 mm + niskatuki
Istumakorkeus Korkeussäätö 460–560 mm

Lisätiedot

Lujatekoinen robottihitsattu teräsrunko, jämäkät pehmusteet. Korkeussäätö 46–56 cm. Selkänojan syvyyden pikasäätö. Ylösnostettavat säädettävät käsinojat. Keinun lukitus, turvalukitus ja jäykkyyden pikasäätö istuessa käyttäjän mukaan. Monipuolisesti säädettävä nivelniskatuki. Voidaan toimittaa myös ilman niskatukea. Pehmeät pyörät kovalle lattialle tai kovat pyörät mattolattialle. Kangas- tai nahkaverhoilu. Kangasverhoilu Xtreme Plus, hankauskesto 100.000 Martindale tai 24/7+ -kangas, jossa huikea hankauskesto 500.000 Martindale. Nahka on helposti puhdistettava, hygieninen verhoiluvaihtoehto. Mustaan kangas- ja nahkaverhoiluun saatavana myös WhiteLine -tikkaus.