KAB Seating Executive

Kuvaus

KAB Seating EXECUTIVE, valvomotuoli/työtuoli vaativaan 24/7 -työskentelyyn M–XXXL-kokoisille käyttäjille. Pehmeä ja mukava valvomotuoli on erittäin kestävä teräsrunkoinen työtuoli, joka sopii esimerkiksi valvomo-olosuhteisiin tai muuhun aktiiviseen työympäristöön. Executive on sopiva myös raamikkaalle johtajalle tai valvojalle. Lujatekoinen robottihitsattu teräsrunko takaa kestävän alustan mukavalle työtuolille. Tuoleissa uusi mekanismi, joka sopii 50–200 kiloiselle käyttäjälle.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 29706

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 700 mm
Syvyys 700 mm
Korkeus Selkänojan korkeus 660 mm + niskatuki
Istumakorkeus 460-560 mm

Lisätietoa

Korkeussäätö 46–56 cm. Selkänojan korkeus 66 cm + niskatuki. Istumasyvyys 49 cm, leveys 56 cm ja alumiiniristikko 70 cm. Selkänojan syvyyden pikasäätö. Ilmatäytteinen ristiseläntuki. Monipuolisesti säädettävä nivelniskatuki. Ylösnostettavat säädettävät käsinojat. Keinun lukitus, turvalukitus ja jäykkyyden pikasäätö istuessa käyttäjän mukaan. Kangas- tai nahkaverhoilu. Kangasverhoilu Xtreme Plus, hankauskesto 100.000 Martindale tai 24/7+ -kangas, jossa huikea hankauskesto 500.000 Martindale. Nahka on helposti puhdistettava, hygieninen verhoiluvaihtoehto. Mustaan kangas- ja nahkaverhoiluun saatavana myös White Line -tikkaus. Pehmeät pyörät kovalle lattialle tai kovat pyörät mattolattialle.