KAB Seating K4 Premium

Kuvaus

KAB Seating K4 Premium on K1 Premium -mallin ohella uusin valvomotuolimme ja se on tarkoitettu S–XL-kokoisille käyttäjille. KAB Seating Premium K4 -valvomotuolissa on lujatekoinen robottihitsattu teräsrunko ja jämäkät pehmusteet. Tuoleissa uusi mekanismi 50–200-kiloisille käyttäjille. 

KAB Seating -valvomotuolit on suunniteltu vaativaan toimisto- ja 24/7 valvomokäyttöön.
Ne ovat myös korvaamattomia apuvälineitä esimerkiksi selkävaivoista kärsiville. KAB Seating on taloudellinen ja pitkäaikainen sijoitus hyvinvointiin.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 29708

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 770 mm
Syvyys 770 mm
Korkeus Selkänojan korkeus 660 mm + niskatuki
Istumakorkeus 460-560 mm

Lujatekoinen robottihitsattu teräsrunko, jämäkät pehmusteet. Korkeussäätö 46–56 cm. Selkänojan korkeus 66 cm + niskatuki. Istumasyvyys 49 cm, leveys 53 cm ja alumiiniristikko 70 cm. Selkänojan syvyyden pikasäätö. Ylösnostettavat säädettävät käsinojat. Keinun lukitus, turvalukitus ja jäykkyyden pikasäätö istuessa käyttäjän mukaan. Monipuolisesti säädettävä nivelniskatuki. Voidaan toimittaa myös ilman niskatukea. Pehmeät pyörät kovalle lattialle tai kovat pyörät mattolattialle. Kangas- tai nahkaverhoilu. Kangasverhoilu Xtreme Plus, hankauskesto 100.000 Martindale tai 24/7+ -kangas, jossa huikea hankauskesto 500.000 Martindale. Nahka on helposti puhdistettava, hygieninen verhoiluvaihtoehto. Nahka on helposti puhdistettava, hygieninen verhoiluvaihtoehto. Mustaan kangas- ja nahkaverhoiluun saatavana myös White Line -tikkaus.