KAB Seating Navigator

Tuotekuvaus

Kab Seating Navigator on erittäin kestävä teräsrunkoinen työtuoli, joka sopii esimerkiksi valvomo-olosuhteisiin tai muuhun aktiiviseen työympäristöön. Uuden mekanismin ansiosta KAB Seating Navigator sopii S–XL-kokoisille, 50–150 kiloisille käyttäjille. Tuoli on saatavilla neljällä eri kangasvaihtoehdolla ja lisävarusteilla.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 29704

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 680 mm
Syvyys 680 mm
Korkeus Selkänojan korkeus 540 mm + niskatuki
Istumakorkeus 470-570 mm

Lisätietoa

Uuden mekanismin ansiosta Kab Seating Navigator sopii 50–150 -kiloisille käyttäjille. Loistava sivuttaistuki istuimessa ja selkänojassa, robottihitsattu teräsrunko, jämäkät pehmusteet. Korkeussäätö 46–56 cm. Selkänojan korkeus 54 cm. Istumasyvyys 44 cm, leveys 51 cm ja alumiiniristikko 70 cm. Navigatorissa on säädettävä selkänojan jatke sekä tukeva sivuttaistuki ja ilmatäytteinen ristiseläntuki. Helposti ylösnostettavat käsinojat, joiden kulmaa (korkeutta) voi säätää. Kun selkänojaa säädetään (pikasäätö) etunojaan, käsinojat kääntyvät automaattisesti alaspäin, mikä helpottaa siirtymistä pöydän läheisyyteen. Keinun lukitus, turvalukitus ja jäykkyyden pikasäätö istuessa käyttäjän mukaan. Pehmeät pyörät kovalle lattialle tai kovat pyörät mattolattialle.