Mac

Kuvaus

Korkean Mac-tuolin istuin- ja selkäosa ovat laminaattia, puumuovikomposiittia tai kierrätyskelpoista viininpunaista polypropeenia. Tuoli on saatavana myös istuinverhoiltuna. Korkeutta voi säätää kaasujousella. Tuoli on saatavana joko pyörillä tai pyörivillä jalkatalloilla. Jalkarenkaalla ja talloilla istumakorkeus on 485-730 mm.

Saatavilla antimikrobisena.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 3008

Suunnittelija: Raimo Räsänen

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 560 mm
Syvyys 560 mm
Korkeus 880-1120 mm
Istumakorkeus 520-760 mm

Materiaalit

Istuin ja selkä: laminaatti (12 laminaattiväriä) tai polypropeeni (koivunvärinen, pyökinvärinen, harmaa, sininen, vihreä, punainen, viininpunainen). Metalliosat: silver, musta, valkoinen, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Ristikko: harmaa muovi tai ALU.

Lisätiedot

Saatavana istuinverhoiltuna (kangas). Matala tuoli saatavilla pyörillä tai pyärivillä jalkatalloilla. Korkea tuoli aina jalkatalloilla ja jalkarenkaalla. Korkeudensäätö kaasujousella. Saatavilla antimikrobisena (pl. muovi-istuimella ja selällä varustetut tuolit).