Mode

Kuvaus

Mode Akusto -tuotteilla saadaan luotua helposti muunneltavia kokonaisuuksia, jonka pöytään kiinnitettävillä etulevyillä on helppoa toteuttaa suojaisa ja äänimaailtaan miellyttävä työpiste. Mode Akusto parantaa tilojen akustiikkaa, sillä levyt vaimentavat tehokkaasti ääntä rauhoittaen ympäristöä. Levyjen rakenne on suunniteltu niin, että ääni vaimenee tehokkaasti seinäkkeen sisällä ja vaimennus toimii molemmista suunnista samalla tavalla. Tuotteiden äänenvaimennusluokka on B.

Tuotenumero: 2836

Suunnittelija: Juha Lätti

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 800 / 1200 / 1600 / 1800 / 2000 mm
Syvyys Levyn paksuus 40 mm
Korkeus 470 / 700 mm

Materiaalit ja tekniset tiedot

Runko: 38 mm paksua, pinnoitettua lastulevyä.
Etulevy: kierrätettyä, lämmöllä toisiinsa sidottua ääntä vaimentavaa polyesterikuitu. Kuituraaka-aineelle on myönnetty Allergia- ja astmaliiton allergiatunnus sekä M1-päästöluokitus.
Levyt eivät sido kosteutta, minkä vuoksi ne eivät tarjoa kasvualustaa homeille tai muille mikrobeille. Äänenvaimennuslevyistä ei irtoa haitallisia hiukkasia sisäilmaan.
Äänenvaimennusluokka on B.

Mode Akustojen kanssa suositellaan käytettäväksi Soul -seinäkekankaita, kankaan leveys 170 cm. Ks. Kangasmallisto.

Tukijalka ja kiinnikkeet (T ja L): maalattua metallia IM-88, IM-89, valkoinen tai CSC.

Kannen ja etulevyn välistä voidaan kuljettaa johtoja, ja se mahdollistaa myös erilaisten lisätarvikkeiden kiinnittämisen pöydän kanttiin. Joustava ja mukautuva kiinnitystapa mahdollistaa käytön monien eri lisätarvikkeiden kanssa. Se toimii
moitteettomasti niin näytönvarsien, Toolbarin kuin Screencenterinkin kanssa.