Mode Akusto

Kuvaus

Mode Akusto -tuotteilla saadaan luotua helposti muunneltavia kokonaisuuksia, jonka vapaasti seisovia lattiaseinäkkeitä voi käyttää yksittäisinä sermeinä tai yhteenkytkettyinä suurempina tilanjakajina. Mode Akusto parantaa tilojen akustiikkaa, sillä levyt vaimentavat tehokkaasti ääntä rauhoittaen ympäristöä. Levyjen rakenne on suunniteltu niin, että ääni vaimenee tehokkaasti seinäkkeen sisällä ja vaimennus toimii molemmista suunnista samalla tavalla. Tuotteiden äänenvaimennusluokka on B.

Tuotenumero: 2831

Suunnittelija: Juha Lätti

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 2020 / 1820 / 1620 / 1420 / 1220 / 820 mm
Syvyys Jalkojen kanssa 360 mm
Korkeus 1260 / 1270 mm

Materiaalit ja tekniset tiedot

Runko: 38 mm paksua, pinnoitettua lastulevyä.
Etulevy: kierrätettyä, lämmöllä toisiinsa sidottua ääntä vaimentavaa polyesterikuitu. Kuituraaka-aineelle on myönnetty Allergia- ja astmaliiton allergiatunnus sekä M1-päästöluokitus.
Levyt eivät sido kosteutta, minkä vuoksi ne eivät tarjoa kasvualustaa homeille tai muille mikrobeille. Äänenvaimennuslevyistä ei irtoa haitallisia hiukkasia sisäilmaan.
Äänenvaimennusluokka on B.

Pintakankaat valittavissa kangaskartan mukaan.

Tukijalka ja kiinnikkeet (T ja L): maalattua metallia IM-88, IM-89, valkoinen tai CSC.

Lattiaseinäkkeiden jalkoja ei tarvitse kiinnittää ruuveilla seinäkkeeseen, vaan paneelin voi vain nostaa jalkojen päälle. Jalkojen lukumäärä on 2 kpl yhtä paneelia kohden. Tarvittaessa jalat voi myös kiinnittää ruuveilla, sillä paneelin pohjasta sekä jalkaosista löytyvät kohdat ruuvien kiinnittämiseen. Isommissa kokonaisuuksissa yhteenkytkentä tapahtuu tilanteen ja asiakkaan tarpeen mukaan joko seinäkkeissä aina vakiona olevilla tarroilla (tiukka kiinnitys, mutta vaivaton irroittaa tarvittaessa) tai metallisilla irtokiinnikkeillä.

Joustavan jalkaosan ansioista paneeli on helppoa asentaa jalustaan ja mahdollisen törmäyksen sattuessa seinäke joustaa jalustaa (ei kaadu). Jalkaosat mahtuvat sähköpöytien jalkasuksien alle. Näin seinäke on mahdollista asettaa tiiviisti työpöydän ympärille.