Muvman

Kuvaus

Muvman perustuu liikkuvan, aktiivisen istumisen periaatteelle mukautuen helposti jokaisen käyttäjän tarpeisiin ja kannustaen liikkeeseen kaikissa asennoissa. Muvmanin aktivoiva vaikutus syntyy neljä astetta eteenpäin kallistetusta jalasta, joka saa istujan aktivoimaan jalkojen, vatsan ja selän lihaksia sekä pitämään yllä pientä liikettä kehossa. Liike tehostaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä selkärangan välilevyjen aineenvaihduntaa. Aktiivisessa kehossa myös mieli pysyy aktiivisena.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 29735

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 380 mm
Syvyys 380 mm
Korkeus 610 mm
Tilavuus 0,08 m³
Paino 6,5 kg
Kantavuus 120 kg
Istumakorkeus 510–840 mm

Materiaalit

Jalusta: Muvmanin jalusta on valmistettu lasikuidulla vahvistetusta polyamidista, halkaisija 37 cm. Jalustan pohjalaipassa on luistamatonta ja lattiaa naarmuttamatonta kumia.
Istuin: Valmistettu lasikuidulla vahvistetusta polyamidista, kangasverhoilu Dinamicalla.
Kangas: Dinamica-kankaan koostumus 88 % polyesteriä, 12 %
polyuretaania. Hankauksenkesto 100.000 (Martindale).
Valonkesto 5 (asteikolla 1-8, ISO 105 B02), värinkesto 4/4, tummien värien värinkesto kosteana 3-4, nyppyyntyminen 5 (asteikolla 1-5, ISO 12945-2).

Lisätiedot

Poikkeuksellisen laaja korkeudensäätömahdollisuus (51–84 cm) tekee liikeskaalasta ja asennonvaihtelumahdollisuuksista entistäkin monipuolisemmat. Säädettävän pöydän ääressä Muvmania voi käyttää paitsi perinteisen työtuolin tavoin, myös lonkan kulmaa avaavassa pystyasennossa seisomatukena.