Salli_original_Classic_Black(1)
Salli_original_Classic_Black(1)

Salli Classic

Kuvaus

Salli Classic on päivitetty versio ensimmäisestä Salli-mallista, joka kehitettiin jo 25 vuotta sitten. Yksiosaisuutensa vuoksi mallia suositellaan vain naisille ja ainoastaan osa-aikaiseen käyttöön. Salli® Satulatuolilla istuttaessa selkä asettuu samaan asentoon kuin seistessä, joten selkänojaa ei tarvita. Selkäranka kannattelee asentoa ja ylävartalon lihakset voivat olla rentoina. 

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Salli® Satulatuolilla istuttaessa selkä asettuu samaan asentoon kuin seistessä, joten selkänojaa ei tarvita. Selkäranka kannattelee asentoa ja ylävartalon lihakset voivat olla rentoina. Alaselän luonnollinen notko säilyy loivan lonkkakulman ansiosta eikä kaksiosaisella tuolilla synny epämukavaa painetta, joka johtaa selän pyöristymiseen. Ryhti pysyy hyvänä, hengitys on syvempää ja aivot saavat tarpeeksi happea; vireystila säilyy hyvänä.

Satulatuolin kanssa tarvitaan normaalia korkeampi, mieluiten sähkösäätöinen työpöytä, jotta satulatuoli-istumisen hyödyt saadaan kokonaan käyttöön. Sähkösäätöistä pöytää voidaan säätää istumisen ja seisomisen, kirjoittamisen ja lukemisen sekä eri vuorokauden ajan tai istujien mukaan.