Step+

Kuvaus

Step+ F 24N -työtuoli on erinomainen työtuoli, jonka monipuoliset säädöt, muotoiltava niskatuki sekä ristiselän tuki parantavat työergonomiaa. Valitse käyttäjän mukaan joko pieni tai suuri istuin. Käsinojat saatavilla lisävarusteena. Step+ F 24N on istuimella 2 ja selkänojalla 4.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 3070-404

Suunnittelija: Juha Lätti

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 700.0 mm
Syvyys 630.0 mm
Korkeus 1060.0 mm
Paino 22.5 kg
Istumakorkeus 400-520 mm
Leveys 650.0 mm
Syvyys 650.0 mm
Korkeus 1000.0 mm
Tilavuus 0.423 m³
Paino 26.1 kg

Materiaalit

Ristikko: musta muovi, kiillotettu ALU tai mustaksi maalattu ALU. Verhoilu: Kangas yhdellä tai kahdella värillä, nahka yhdellä tai kahdella värillä, kangas+nahkainen niskatuki.

Lisätietoa

Free-Float mekanismi,jossa istuimen ja selkänojan asennon säätö vapaasti toisistaan riippumatta. Mekanismin jättö aktiivi- tilaan istuin ja selkänoja myötäilevät kehon liikkeitä. Vastuksen säätö istujan painon mukaan. Syvyys- ja korkeussäätö. Selän korkeussäädöt. Istuin vakio tai soft (pehmeämpi). Lisävarusteena saatavilla laajoilla säätöalueilla varustetut 3D 360 astetta- käsinojat (mustana tai ALU-yksityishohdilla). Vaateripustin saatavilla niskatuellisiin malleihin. Tuolit voidaan varustaa myös talloilla tai kovilla pyörillä.
Saatavilla myös sähköä johtavana ESD-versiona, tällöin käytettävä erikoiskangasta, esim. Global ESD.