Step+

Kuvaus

Erinomaisen työergonomian ja monipuoliset säädöt omaava Step+ -työtuoli. Valikoiman suurin korotettu selkänoja, jossa säätyvä ja muotoiltava niskatuki, joka verhoiltavissa nahalla. Tämän mallin suuren selkänojan voi yhdistää myös pieneen istuimeen. Kaikki selkänojat (2, 3, 4, 6 ja 7) voidaan varustaa pumpattavalla ristiseläntuella. Tuoli soveltuu myös 24h valvomotyöskentelyyn. Kuvan käsinojat ovat lisävaruste. Step+ F 37CN -työtuoli on istuimella 3, selkänojalla 7 ja nahkaisella niskatuella.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 3070-853

Suunnittelija: Juha Lätti

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 700.0 mm
Syvyys 630.0 mm
Korkeus 1060.0 mm
Paino 22.5 kg
Istumakorkeus 400-520 mm
Leveys 650.0 mm
Syvyys 650.0 mm
Korkeus 1000.0 mm
Tilavuus 0.423 m³
Paino 26.1 kg

Materiaalit

Ristikko: musta muovi, kiillotettu ALU tai mustaksi maalattu ALU. Verhoilu: Kangas yhdellä tai kahdella värillä, nahka yhdellä tai kahdella värillä, kangas+nahkainen niskatuki.

Lisätietoa

Free-Float mekanismi,jossa istuimen ja selkänojan asennon säätö vapaasti toisistaan riippumatta. Mekanismin jättö aktiivi- tilaan istuin ja selkänoja myötäilevät kehon liikkeitä. Vastuksen säätö istujan painon mukaan. Syvyys- ja korkeussäätö. Selän korkeussäädöt. Istuin vakio tai soft (pehmeämpi). Lisävarusteena saatavilla laajoilla säätöalueilla varustetut 3D 360 astetta- käsinojat (mustana tai ALU-yksityishohdilla). Vaateripustin saatavilla niskatuellisiin malleihin. Tuolit voidaan varustaa myös talloilla tai kovilla pyörillä.
Saatavilla myös sähköä johtavana ESD-versiona, tällöin käytettävä erikoiskangasta, esim. Global ESD.