Still Light B

Tuotekuvaus

Still Light B on erinomainen työtuoli kattavilla toiminnoilla ja säädöillä. Saatavilla käsinojallisena tai käsinojattomana.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.

 

Tuotenumero: 3057

Suunnittelija: Antti Olin

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Mitat 

Istuimet:

  • Istuinkoko 2: Leveys 470 mm, syvyys 480 mm
  • Istuinkoko 3: Leveys 495 mm, syvyys 480 mm

Selät:

  • Selkä 1: Leveys 430 mm, korkeus 350 mm
  • Selkä 2-3: Leveys 430 mm, korkeus 510 mm
  • Selkä 4-7: Leveys 440 mm, korkeus 560 mm
  • Selkä 8 (verkko): Leveys 440 mm, korkeus 590 mm

Selissä 3, 5 ja 7 niskatuki. Verkkoselkään saatavilla niskatuki lisävarusteena. Selissä 6 ja 7 portaattomasti säädettävä ristiseläntuki. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikon halkaisija 67 cm. Varustettavissa leveys-, korkeus- ja syvyyssäädettävillä 3D-käsinojilla. 

Istumakorkeus: 400-510 mm.

Materiaalit

Ristikko: musta läpivärjätty muovi. Verhoilu: Kangas (Event musta) + kankainen niskatuki (Event musta). Verkkoselkä musta. Lisävarusteena saatavilla verkkoselkäisen tuolin niskatuki mustaa verkkoa. 

Lisätiedot

Varustettu S1AS- syncromekanismilla, jossa on käyttäjän painon mukaan automaattisesti säätyvä ominaisuus. S1AS-syncromekanismissa on portaaton painoalueen säätö. Selkänojan jouston lukitus pystyasentoon ja joustokulman kolmiasentoinen portaallinen säätö. Selkänojan korkeuden säätö.  Istuimen syvyyssäätö. Istuinkorkeuden säätö kaasujousella. Puolipehmeät jarrupyörät. Saatavilla Still Light B 3D -käsinojat.