Vakio

Kuvaus

Vakio on universaali, yksinkertainen hyllyjärjestelmä, joka toimii toimistossa ja julkisissa tiloissa. Vakio sopii tilaan, jossa julkikalusteen ja kodinomaisen kalusteen ero on hälvenemässä.

”Halusin luoda yksinkertaisen, esteettisesti ja laadullisesti toimivan universaalin kokonaisuuden, joka sopii sekä koteihin että julkisiin tiloihin.”
– Suunnittelija Juri Karinen

Tuotenumero: 2708

Suunnittelija: Juri Karinen

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Leveys 800 mm / moduuli
Syvyys 320 mm

Materiaalit

Vakio-hyllyn materiaalit tarjoavat itse teknisen ratkaisun. Hylly on tehty koivuvanerista, jonka urissa akryylimuoviset ovet liukuvat helposti ilman heloja tai listoja. Metallirunko on hyllyn selkäranka, joka toimii hyllyn sisällä kirjatukina. Hyllyn ei tarvitse olla perinteisessä kirjahyllymuodossa vaan se voidaan suunnitella omista luovista lähtökohdista tarpeiden mukaisesti.

Lisätiedot

Vakio on modulaarinen seinään kiinnitettävä hylly. Kannattimien kiilautumismekanismi mahdollistaa hyllylevyjen vapaan sijoittelun korkeussuunnassa. Hyllylevyihin on saatavana kiiltävät mustat tai valkoiset liukuovet akryyli-muovista. Ovet kulkevat yhdessä urassa eivätkä ohita toisiaan. Hyllylevyt ovat aina massiivikoivuvaneria ja reunat lakattua vanerin päätypintaa. Hyllylevyt ovat saatavina laminaattipintaisena nanomusta, lam 315 (valkoinen), lam 338 (musta) ja lam IC (erikoisväri). Hyllyn metalliosat ovat joko jauhemaalattuja (musta ja valkoinen) tai mustapassivoituja. Hyllyn seinäkisko on saatavina puolen metrin välien aina 3 metriin asti. Erikoismittaiset profiilit 2,5 m ja 3 m eri toimitusajalla