Sähköpöytä Isku

Sähköpöydät

Sähköpöytä antaa vapauden työskennellä eri asennoissa

Sähköinen työpöytä eli sähköpöytä on erinomainen valinta silloin, kun halutaan työskennellä monipuolisesti ja asentoa vaihdellen – istuen perinteisellä työtuolilla, korkeammalla tuolilla kuten satulatuolilla tai välillä seisten, jolloin pitkäaikaisesta istumisesta aiheutuvat oireet vähenevät. Sähköisesti säädettävän  työpöydän mahdollistama työasentojen vaihtelu vähentää tutkitusti hartioiden ja käsien kuormitusta. Lisäksi sen on todettu lisäävän tehokkuutta, vireyttä ja keskittymiskykyä.

Helposti säädettävä sähköpöytä toimii hyvin apuna niille, joilla on niska- tai selkäsairaus sekä ennaltaehkäisevänä tekijänä kyseisten sairauksien torjunnassa. Korkeussäädettävä pöytä mahdollistaa myös työskentelytilan helpon muokkaamisen eri henkilöille soveltuvaksi esimerkiksi tilanteessa, jos samaa työpistettä käyttää useampi henkilö vuorotellen.

Haluaisitko päivittää koko toimistosi tai osia siitä? Varaa maksuton kartoitustapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö ja katsomme yhdessä, miten voimme parantaa työympäristöäsi.