Kumppanit

 

Kotimaisen mallistomme rinnalla tarjoamme asiakkaillemme myös Iskun kumppaneiden tuotteita. Kumppanimme ovat tunnettuja design-taloja.

Framery
Salli Systems
Loook Industries
Inno
Four Design
Piiroinen
Lintex
KAB Seating
myKolme
Lammhults
Artek
Vitra
Monena
Flötotto
Humantool Oy
AO-allover
Hilding Anders Finland Oy
VM-Carpet
Arper
Kuopion Woodi Oy
Götessons Industri Ab
Interstuhl Buromöbel GmbH & Co. KG
Vivero Oy
Silmu Arktic Furniture Oy
Lepo Product Oy
Abstracta Ab
Pohjanmaan Kaluste Oy
F-inno Oy
Kiteen Huonekalutehdas Oy
Koolmat Oy
Juha Punta Oy
Pedrali Spa
Taulukeskus Tk-Team Oy Ab
Kondator Ab
Viherviisikko
Nikari Oy
TreCe Ab

Matting Ab
Lundia Oy
Valaisin Grönlund
Karl Andersson & Söner
Morgana Ab
Soften Oy
Gymstick International Oy
Treston Oy
Kebe A/S
Smartblock Oy
BTJ Finland Oy
Constructor Finland Oy
Buzzi Space NV
Zilenzio Ab
Fatboy the Original B.V.
Engelbrechts A/S
Lojer Oy
Profim sp. Z o. o.

 

Framery on pioneeri äänieristettyjen toimistoratkaisujen suunnittelussa ja valmistuksessa. Olemme johtava toimittaja ja ainoa pelkästään niihin keskittynyt yritys. Käyttökokemus on ykkösprioriteettimme, sillä tuotteidemme tehtävä on tehostaa työskentelyä ja auttaa ihmiset parempiin suorituksiin. Asiakkainamme on yrityksiä pienistä toimistoista maailman tunnetuimpiin brändeihin.

www.framery.com

 

Suomalainen Salli Systems kehittää tällä hetkellä markkinoiden terveellisintä istumakonseptia ja valmistaa siihen liittyviä tuotteita. Salli Satulatuoleja voi käyttää kaikissa istumista vaativissa töissä sekä monissa työtehtävissä, joita perinteisesti on tehty vain seisten. Satulatuolit valmistetaan yrityksen tuotantolaitoksella Rautalammilla. Kalusteet tehdään viimeisteltynä ja huippulaatuisena suomalaisena käsityönä. Yrityksessä on käytössä moninkertainen laaduntarkkailu ja pitkä takuu.

www.salli.com

 

Loook Industries on vuonna 2009 perustettu innovatiivinen ja idearikas julkisten tilojen ja työpaikkojen huonekalujen suunnitteluun keskittynyt yritys. Loookin tuotteet tarjoavat käyttäjilleen mm. visuaalista, äänellistä ja sosiaalista yksityisyyttä. Lookin tuotteita käyttää jo yli 120 asiakasta 13 maassa ympäri maailmaa.

www.loookindustries.com

 

Inno on keskittynyt erityisesti yksilöllisten ja toimivien kokous-, koulutus-, ravintola-, kahvila-, aula, kirkkosalien sekä muiden kohtaamistilojen kalustamiseen. Innon mallisto on eräs tunnetuimmista suomalaisista kalustealan brändeistä ja asiakkaidensa että sisustussuunnittelijoiden keskuudessa arvostettu yhteistyökumppani uniikin vakiomallistonsa sekä sovellusmallien puolesta. Laatujärjestelmän lisäksi toimintaa ohjaa myös ympäristösertifikaatti ISO 14001.

www.inno.fi

 

Tanskalainen Four Design kehittää huonekalukonsepteja nykyisille ja tuleville sukupolville. Huonekaluille on ominaista erinomainen toiminnallisuus ja yksinkertainen, minimalistinen muotoilu. Tuotteet on kehitetty edistämään ihmisten välistä vuorovaikutusta ja luomaan harmoniaa sisustukseen riippumatta siitä, millaisissa tiloissa niitä käytetään.

www.fourdesign.dk

 

PIIROINEN tarjoaa laajan valikoiman skandinaavisen muotokielen irtokalusteita, auditoriokalusteita sekä istuimia suurille urheiluareenoille. Irtokalustemallistolle on tunnusomaista selkeä ajaton muotokieli ja viimeistellyt yksityiskohdat. Malliston tyypillisiä käyttökohteita ovat muun muassa erilaiset oppimisympäristöt, luento- ja kokoustilat, aula- ja kohtaamistilat, ruokailusalit sekä kahvilat. Laaja tuotekehitys- ja valmistusosaaminen tarjoaa myös tuotteiden hankekohtaista räätälöintiä tai jopa kertaluonteisia projektituotteita. Kaikki vakiomalliston kalusteet ovat Suomessa valmistettuja Avainlippu-tuotteita.

www.piiroinen.com

 

Lintex on visiollaan helpottaa kommunikointia nykyaikaisissa toimisto- ja oppimisympäristöissä kasvanut yhdeksi Euroopan johtavaksi brändiksi kirjoituspintojen valmistajana. Viime vuosina kirjoituspintoja on yhdistetty niin akustiikkatuotteisiin kuin toimiston seinäkkeisiin. Kaikki tuotteet kehitetään, valmistetaan ja markkinoidaan oman tuotemerkin alla. Lintex on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1983. Tuotanto ja pääkonttori sijaitsevat Ruotsissa, Smålandissa ja paikalliset tytäryhtiöt, myyntitoimistot sekä agentit Pohjoismaissa sekä ympäri Eurooppaa.

www.lintex.fi

 

KAB Seating on erikoistunut kestävien ja ergonomisten työtuolien valmistukseen. Yrityksellä on yli 50 vuoden kokemus istuinten suunnittelusta, kehittämisestä ja valmistuksesta. Laadukkaat KAB Seating työtuolit on tehty vaativaan käyttöön ja ne sopivat hyvin 24/7 valvomotyöskentelyyn. KAB Seating valmistaa istuimia myös teollisuuteen, kuten maatalouteen ja rakentamiseen.

www.kabseating.com

 

myKolme design suunnittelee, markkinoi ja valmistaa kauniita, yksinkertaisia ja tarkoituksenmukaisia huonekaluja jokapäiväiseen käyttöön niin yrityksiin, toimistoihin kuin koteihinkin. Yritys uskoo suomalaiseen suunnitteluperinteeseen ja sen kansainvälisiin vahvuuksiin ja uudistuvaan elinvoimaisuuteen. Tuotteissa yhdistyvät suomalainen muotoilu, yksinkertaisuus ja monikäyttöisyys istumamukavuutta unohtamatta. Ne sopivat tyylikkäinä istuinkalusteina moneen tilaan ja käyttöön.

www.mykolme.com

 

Lammhults kehittää ja markkinoi nykyaikaisia kansainvälisen muotoilun kalusteita yrityksille, joilla on korkeat vaatimukset laatuun ja suunnitteluun. Lammhults tekee yhteistyötä johtavien huonekalujen suunnittelijoiden kanssa. Lammhults on osa Lammhults Design Groupia.

www.lammhults.se

 

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 ”harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

www.artek.fi

 

Vitra on sveitsiläinen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1950. Yrityksen toimintaperiaatteena on alusta lähtien ollut tuottaa niin koteihin, toimistoihin kuin julkisiin tiloihinkin laadukkaita, huolella suunniteltuja ja pitkäikäisiä huonekaluja. Huippusuunnittelijoiden luova näkemys, laadukas työnjälki sekä kestävät materiaalit yhdistyvät Vitran huonekaluissa ja pientuotteissa tavalla, joka tekee niistä ainutlaatuisia klassikoita.

www.vitra.com

 

Monenan vaatesäilytysratkaisut ovat kotimaisia klassikoita ja tuttuja monista julkisista tiloista: konserttitaloista, päiväkodeista ja työpaikoilta. Monena ottaa vastaan niin juhlijat kuin arkiset ahertajatkin, ja kutsuu peremmälle erilaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin. Monena on suomalainen markkinajohtaja alallaan. Asema kertoo oikeista ratkaisuista perheyrityksen pitkällä taipaleella. Laatuun, käytännöllisyyteen ja designiin on uskottu alusta asti. Laajaan tuotevalikoimaan on moni suomalainen designer antanut oman kädenjälkensä. 

www.monena.fi

 

FLÖTOTTO on neljännen sukupolven perheyritys. Yrityksen monesti palkitut tuotteet valmistetaan Itä-Westfalenissa. Huonekalut valmistetaan vakuuttavalla ja intohimoisella tavalla raaka-aineiden hankinnasta lähtien. FLÖTOTTO pitää erittäin tärkeänä kestävien tuotteiden tuottamista ja luotettavan palvelun varmistamista. 

www.floetotto.de

 

Humantool Oy on perustettu vuonna 1984 ja sijaitsee Perämeren pohjukassa kauniilla Pyhäjoen rannikolla. Yli 30 vuoden kokemus terveystuotteiden kehittäjänä ja yhteistyö Suomen terveysalan ammattilaisten kanssa, on antanut perspektiiviä ja tietoa ihmisen kehon toiminnasta ja tarpeista. Länsimaisen elämäntyylin vastapainoksi tarvitsemme liikettä ja harjoitusta kehollemme – Humantool tuotteet tukevat ja aktivoivat kehomme luontaista toimintaa, kuten liikkeen säilymistä ja ylläpitoa selän rakenteissa.

www.humantool.fi

 

AO-allover tehostaa tilaa oivaltavasti ja virittää ääni- ja valomaailman käyttäjän parhaaksi. AO-allover kokoaa tilan viihtyisäksi ja ergonomisesti toimivaksi tuoreella ja aikaa kestävällä muotoiluotteella. Yritys tarjoaa parasta ääni- ja valomaailmaa, tilaan kuin tilaan. Jokainen AO-allover -ratkaisu toimii itsenäisenä tilan vetonaulana. Useamman tuotteen ryhmä kohdetilan todellisena wow-elementtinä. AO-allover -toteutukset sopivat sekä remontti- että uudiskohteisiin. Yrityksiin, julkitiloihin, yksityisiin koteihin. Oivaltavasti, kustannusälykkäästi ja ekologisesti.

www.ao-allover.fi

 

Hilding Anders Finland Oy on johtava ja maailmanlaajuinen vuodevaatteiden ja patjojen valmistaja, jolla on vahva perintö ja 160 vuoden kokemus teollisuudesta. Hilding Anders Bedding & Mattress Group yhdistää maineikkaat tuotemerkit ja kattaa kansainvälisesti erilaiset tarpeet ja maut yli 60 maassa. Yritys yhdistää maailmanlaajuisen näkyvyyden paikalliseen läsnäoloon ja antaa maailman herätä hymyillen hyvien yöunien jälkeen.

www.hildinganders.com

 

Arto ja Aila Viita-aho perustivat vuonna 1973 mattokutomon. VM-Carpetin mattotehtaalla Pohjanmaalla on vuodesta 1973 kudottu vain sellaisia mattoja, jotka löytävät paikkansa tässä maailmassa. Samalla ystävällisellä ja rehellisellä mutta innovatiivisella asenteella valmistetaan VM-Carpetin matot edelleen. 

www.vm-carpet.fi

 

ARPER on italialainen yritys joka kalustaa sekä julkitiloja, toimistoja että koteja. Arper sai alkunsa vuonna 1989 nahkakäsityön yrityshautomoprojektista josta se kasvoi nykyiseen muotoonsa. Tänään Arper pystyy vastaamaan kansainvälisten markkinoiden trendialttiisiin vaatimuksiin seuraamalla omaa pelkistettyä tyyliään jonka ajaton eleganssi sulautuu täydellisesti eri ympäristöihin.

www.arper.com