Working

Isku Working -monitilatoimisto

Työympäristöjen asiantuntijana Isku tarjoaa moderneja ja toimivia ratkaisuja nykypäivän tarpeisiin. Työn tekemisen muotoja on monenlaisia, ja Iskun laajasta valikoimasta löytyy oikea ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Luovuuden ja viihtyvyyden tuominen arkeen ovat meille avainasia samalla kun joustavat ja muunneltavat ratkaisut tuovat ajattomuutta ja kestävyyttä muuntuviin tilatarpeisiin. Monitilatoimiston innovatiiviset ja kauniit ratkaisut tekevät työpäivästä paremman. Toisiaan joustavasti täydentävät monitilatoimistojen tila- ja kalusteratkaisumme Focus, Join, Share ja Relax luovat sujuvan työskentely-ympäristön kaikkeen tekemiseen.

Tutustu Isku Working -kuvastoomme >>

Lue lisää Isku Working -ratkaisuistamme

Muuntuva työympäristö kannustaa ja inspiroi

Toimivan monitilatoimiston luominen onnistuu Isku Working -ratkaisujen avulla. Niiden avulla luodaan monipuolisia ja aktiivisia työympäristöjä. Ergonomiset työtuolit, sähkösäätöiset työpöydät, designseinäkkein hallittu äänimaisema ja tilaa säästävät säilytysratkaisut innostavat työntekijää ja parantavat työympäristön viihtyvyyttä. Hyvin suunniteltu toimisto antaa työntekijälle vapautta. Hyvä työergonomia, akustiikka ja yleinen viihtyvyys innostavat ja inspiroivat työntekijöitä.

Artikkelit

Focus

Työympäristöihin suunnitellut Iskun Focus-ratkaisut luovat puitteet, jotka tukevat tiedon prosessointia ja tuottamista. Focus-ratkaisut ovat parhaimmillaan etenkin keskittynyttä yksintyöskentelyä vaativissa tehtävissä.
Join

Työympäristöihin suunnitellut Iskun Join-ratkaisut luovat puitteet yhdessä tapahtuvaan tiedon yhdistelyyn ja ajatusten jakamiseen. Tyypillisesti Join-ympäristössä tapahtuva toiminta on spontaania ja etukäteen suunnittelematonta.
Share

Työympäristöihin suunnitellut Iskun Share-ratkaisut luovat puitteet tiedon jalostamiselle ja jakamiselle yhdessä. Share-ratkaisut ovat parhaimmillaan esimerkiksi palavereissa ja muissa etukäteen suunnitelluissa kohtaamisissa.
Relax

Työympäristöihin suunnitellut Iskun Relax-ratkaisut luovat puitteet virkistäytymiseen ja latautumiseen ennen seuraavaa seikkailua.
Isku 360

Monitilatoimisto antaa työntekijälle vapauden valita kutakin tehtävää parhaiten tukevan työskentelytilan. Isku 360 on virtuaalinen työkalu, joka auttaa löytämään jokaiseen tilaan ja tilanteeseen oikean ratkaisun. Kyseessä voi olla keskittymistä vaativa työ, ajatustenvaihto tai ideointi työtovereiden kanssa tai vaikkapa rauhallinen ympäristö tärkeiden päätösten tekemiseen. Isku 360-virtuaalitoimisto auttaa sinua kaikissa tilanteissa.