Aulan sisustus yrityksessä

Aulatilan sisustus luo koko toimistoon viihtyisän tunnelman. Odotus- ja aulatilojen lepotuolit ja sohvat tarjoavat mukautuvia ratkaisuja, jotka vaimentavat ääntä ja tarjoavat suojaa sekä yksityisyyttä.

echo get_sub_field('image')['alt']

Aulatilan sisustus – aulat ovat kohtaamistiloja

Aulatilojen käytössä on tapahtunut muutoksia. Tilat muodostavat yhä useammin avoimista työskentelytiloista erillisen kokonaisuuden, joka toimii yrityksen kannalta entistä merkittävämpänä ”käyntikorttina”. Toisaalta aulatilojen koko on pienenemään päin ja niissä tarvitaan enemmän intimiteettiä sekä äänten hallintaa. Aulat ovatkin ennen kaikkea hyviä kohtaamistiloja sekä oman että vieraan väen tapaamisissa. 

Aulakalusteet

Iskun valikoimiin kuuluu niin perinteisemmän tyylin tuoleja ja nojatuoleja kuin moderneja ja uutta muotoilua esitteleviä sohvia. Tällaiset moduulisohvakokonaisuudet ovat akustoivia tiloja, jotka taipuvat moneen eri käyttötarkoitukseen ja tiloihin.

Silver_Wings_Lounge_200111_03_A4__2480x3508_

Hyvä aulatilan sisustus on samalla käytännöllinen käyntikortti, joka kuvastaa yrityksen brändiä. 

Aulatilat ovat hyvä ja puolueeton maaperä vapaamuotoisille palavereille. Lisäksi erilaiset istuinryhmät tarjoavat alustan spontaaneille ideariihille. Näitä elementtejä voidaan luoda oikeilla kalusteratkaisuilla.

Aulatilan sisustuksen huolellinen värien valinta ja tilan statukseen sopivat kangasvalinnat ovat iso osa tilan ilmettä ja siten lopputulosta. Hyvin suunniteltu aulatila on samalla käytännöllinen käyntikortti, joka kuvastaa yrityksen brändiä.  Iskun high-end kalusteilla (asiakkaan valitsemat värit & kankaat & kangasvärit) asiakas voi valita juuri mieleisensä lopputuloksen.

Tikkurila_230115_05_A4__2480x3508_

Jos aulakalusteilta odotetaan erityistä lennokkuutta ja ”normaalista” poikkeavaa designia, niin Iskun omien tuotteiden ohella Avec-kumppaneiden tuotteet tuovat tähän osa-alueeseen oman mielenkiintoisen lisänsä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää