Toimiston säilytysratkaisut

Säilytysratkaisujemme avulla löydät sopivat ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin säilytystarpeisiin.

echo get_sub_field('image')['alt']

Perinteinen säilyttämisen tarve pienenee, kun erimuotoinen tallentaminen siirtyy joko laitteisiin tai pilvipalvelimiin. Toisaalta tilat pienenevät ja tekevät sopivien säilytysratkaisujen löytämisen haasteellisemmaksi ja yksilöllisemmäksi. Toimistojen säilytysratkaisuja miettiessä vähemmän on usein enemmän. Toisille riittää niin sanottu paperiton toimisto, jossa pärjää pienillä säilytystarpeilla. Tällöin tarve voi täyttyä esimerkiksi sähköpöytiin kiinnitettävillä pienillä hyllyköillä ja kynätelineillä.

Puolustusvoimien_Palvelukeskus_170714_44_A4__2480x3508_ (1)

 

Suurempaa säilytystarvetta varten saatavilla on esimerkiksi perinteisempiä liuku- ja rulo-ovikaapistoja, jotka voivat toimia samalla myös akustoivina elementteina. Monitilaratkaisuihin hyvä vaihtoehto voi olla yhteiskaapit, joiden lisäksi työntekijöillä on pienet henkilökohtaiset säilyttimet. Iskun laajasta säilytyskalustesarjasta löytyy ratkaisu useampaan tarpeeseen, sekä mallistollisesti, että käytössä olevien materiaalien suhteen. Lisäksi oma tuotanto mahdollistaa niiden yksilöimisen asiakastarpeen ja tilan mukaan.

Hyvä vaihtoehto minotilaratkaisuihin ovat yhteiskaapit, joiden lisäksi työntekijöillä on pienet henkilökohtaiset säilyttimet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää