Työhuoneen ja työpisteen sisustus

Nykypäivän työpiste ja työympäristö aktivoivat liikkumaan ja vaihtamaan asentoa.

echo get_sub_field('image')['alt']

Työhuoneen ja työpisteen sisustus ja suunnittelu

Hyvin suunniteltu työpiste ja -ympäristö aktivoi käyttäjää. Työhyvinvoinnin ja työssä viihtyvyyden kannalta on erittäin olennaista vaihtaa työasentoa päivän aikana. Vaihtelu voidaan mahdollistaa monin eri tavoin. Osan päivästä voi seistä työpisteellä. Jos alusta on kova, niin erityiset seisontamatot parantavat ergonomiaa. Osan päivästä voi puolestaan käyttää hyvää työtuolia tai vaikkapa satulatuolia.

Parhaimmillaan hyvin suunnitellut työtilat lisäävät tuottavuutta, parantavat viihtyisyyttä ja tukevat työntekijän terveyttä.

Työasennon vaihtaminen vähentää väsymisen tunnetta ja on luonnollinen toimintatapa ihmiselle – vastoin esim. pitkäaikaista staattista istuma-asentoa perinteisessä työtuolissa. Jotta vaihtelusta tulee luonteva osa työpäivää, pitää oman työpisteen tarjota helppoja ratkaisuja muutoksiin. Esimerkiksi helppo ja nopea työpisteen säätömahdollisuus aktivoi muuttamaan työasentoa päivän mittaan. Oma työpiste ei myöskään ole enää itsestäänselvyys. Sen vuoksi helppojen säätömahdollisuuksien merkitys korostuu – jaettu työpiste tulee saada nopeasti säädettyä omien mieltymysten mukaan.

Isku Interior Oy

Ihmiset ovat yksilöitä ja siten erilaisia työntekijöitä, joiden työtehtävien kirjo voi vaihdella keskittymistä vaativasta itsekseen työskentelystä aktiiviseen ryhmätyöskentelyyn, yleiseen kommunikointiin tai vaikkapa hetken rentoutumiseen.  Käyttäjän ja yrityksen tarpeiden pohjalta suunniteltu monitilatoimisto auttaa suoriutumaan erilaisista työtehtävistä parhaalla mahdollisella tavalla huomioiden niin yksityisyyttä kuin yhteisöllisyyttä sopivalla tavalla. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää